Siden 1978 har vi, hos DMC ApS, leveret og serviceret træbearbejdningsmaskiner,- 

for vore kunder i Danmark og i hele verden.

Med kvalitetsmaskiner og værktøj, fra en lang række af Europas velrenomerede fabrikker, dækker vi ethvert behov hos vore kunder på såvel fabrikker, værksteder, hobbyrum og uddannelsesinstitutioner.

For reparation og vedligeholdelse indgår vi gerne servicekontrakter.

Vores konsulenttjeneste analyserer og anviser den optimale løsning.

Link herunder viser Jer et udpluk af maskiner og udstyr, som viser bredden af vores lager og hvad vi kan tilbyde Jer som virksomhed, skole eller institution.

En vigtig kompetance hos os er også moderne brugte maskiner.

Hos DMC har vi altid et stort lager bestående af f. eks. rundsavebredbåndspudserestationære fræsereafretteretykkelseshøvle m. fl.

Ring for et uforpligtende besøg af vores konsulent eller jeres besøg hos os i vores lagerudstilling på Rømersvej 13, 7430 Ikast.

jul_2016.bmp

DMC Aps er :

et 100% familieejet selskab, der i 1979 startede under navnet FLYMA med base i Nordjylland - og her i 2017 er vi stadig tro mod vore rødder med base i Hjørring.

Vores målsætning er :

at være en troværdig samarbejdspartner til såvel dansk som udenlandsk træproduktion. At levere kvalitetsprodukter omfattende både nye og brugte renoverede maskiner, værktøjer og tjenesteydelser til både små, mellemstore og større virksomheder inden- og udenlands.

Lager og administration :

DMC ApS har stort lager af nye og brugte snedkerimaskiner på Rømersvej 13 i Ikast. Administrationen er placeret i Hjørring.

Producenter og leverandører :

Igennem årene er der udviklet tætte forbindelser til nogle af Europa og Asiens fremmeste producenter og leverandører indenfor branchen, og DMC ApS er i stand til at dække ethvert teknisk behov, der kunne opstå i moderne træforarbejdende virksomheder.

Service

Som en naturlig del af vores virksomhed, tilbyder vi service af alle typer maskiner til vore kunder. Vores servicetekniker kan bestilles til besøg i hele Danmark.